» Sıkça sorulan sorular » Bizi daha fazla tanıyın - Foshan Yiou Yapı Malzemeleri Co, Ltd.

Daha fazla bilgi bize-Foshan Yiou yapı malzemeleri a.ş., Ltd.

13/06/2019

Soru 1: Bir fabrika veya ticaret şirketi misiniz?

Cevap: Biz Foshan Yiou yapı malzemeleri a.ş., Ltd. yılında kurulan 2003. Öyle bir fabrika, boyutlarındadır 40,000 metrekare, Orada daha fazla 200 Çalışanlar. Vardır 16 PVC üretim hatlarında kurulu köpük, 10 Reklam kurulu Panel üretim hatlarında ,12 kesme ve parlatma çizgileri için kuvars taşı ve dekorasyon Mozaik çini. Kapsayan daha fazla 30 ürünlerin çeşit de ISO taşımak,ROSH,CE,CNAS,SGS ve benzeri sertifikaları.

 

Soru 2: Ne var Binbaşı uzmanlaşmak içinde?

Cevap: Biz dekorasyon inşaat malzemesi paneli özelleştirilmiş tasarım fikri odaklanmak. Gibi PVC köpük kurulu Panel, Reklam kurulu Panel, Kuvars taşı ve Dekorasyon Mozaik çini .

 

Soru 3: Ücretsiz örnek sağlıyor musunuz?

Cevap: Örnek ücretsiz sağlamak ama kurye maliyeti kendiniz ödemek gerekir.

 

Soru 4: Şirketinizin üretim kapasitesi nedir?

Cevap: 30000 Günlük Parça/Adet.

 

Soru 5: Kabul edilebilir ödeme döneminiz nedir??

Cevap: 30% mevduat ve 70% sevk irsaliyesi T/T şirket banka hesabını veya Alibaba ticaret güvencesi veya RMB ödeme önce bakiye ödeme. (T/T özel hesabı yoktur.)

Örnek küçük tutardaki western UNION veya PayPal ile ödeme yapabilirsiniz.

 

Soru 6: Sizin avantajı nedir?

Cevap: Güçlü operasyonel yeteneğini – profesyonel tasarım ekibi-deneyimli üretim ekibi – sorumlu QC takımı – verimli satış ekibi

 

Soru 7: Ne bir teklif almak hazırlık yapmalıyım?

Cevap: Aynı zamanda gerekli size gerekli olan öğeyi seçin bize kaç.

 

Soru 8: Ne kadar üretmek süre?

Cevap: 1-3000 adet çevresinde 15 gün. Eğer müzakere edilecek >3000.

 

Soru 9: Özel bir satın alma hoş geldiniz misiniz?

Cevap: B2B veya B2C ne olursa olsun,hem hoş geldiniz ve aynı profesyonellik ve sabır sağlayacaktır.

 

Soru 10: Malları nasıl alabilirim?

Cevap: Eğer burada navlun acentesi varsa,biz onları iş yardımcı olabilir. Eğer yoksa,biz mal brüt ağırlık ve hacim ve ne kadar acil ihtiyacınız en iyi seçim tabanı seçecektir. Kurye,hava teslimatı ve okyanus teslimatı hem destek.

Belki de gibi

  • Hakkımızda

    Foshan Panda Mozaik Fabrikası Profesyonel Üretici , Beri mozaik her türlü üretiminde uzmanlaşmış 2007 , El Yapımı Duvar Karoları için Espcially / Havuz Tasarımları / Mozaik . Foshan City Guangdong bulunan , Çin .
    Kendi profesyonel tasarım ekibimizle , biz tam olarak pazar ve müşteri ihtiyaçlarını yakalayabilir . Özelleştirme kabul edilebilir .

    Biz içtenlikle gelip uzun vadeli karşılıklı kazan-kazan iş ilişkisi kurmak için dünya çapında müşterilerine hoş geldiniz .

  • BİZE ULAŞIN

    1502 T5 Yapı Zhihui yeni şehir Chancheng bölge Foshan şehir Guangdong Çin

    Tel:+86.13760960286
    E-posta: pandamosaic@126.com
    Web:https://www.yioupanel.com